Mijn eerste Neoblender

Op deze pagina zullen we je helpen gebruik maken van je eerste Neoblender.
Volg deze instructie’s stap per stap om minimale fouten te vermijden.

De lader is met een usb-poort, dit betekend dat je je Neoblender kan opladen via je laptop, pc of gewoon via het stopcontact. Het volledig opladen van de Neoblender duurt 2-3u. Verder in de instructie zullen we bespreken hoe dit correct verloopt.

Eerst en vooral zullen we een korte controle doen op fabrieksfouten.

 • Is er een rubberen handvat rond de hals van je Neoblender?
 • Als je de bovenfles los draait van je Neoblender zie je dan een klein magneetje? Deze bevind zich in het draaigedeelte op de bovenfles net onder de tekst en doorzichtig half maantje. Dit magneetje is moeilijk zichtbaar dus zoek naar een kleine rechthoek met een grijs achtig kleur.
 • Doe water in je Neoblender en sluit goed af. Beweeg je Neoblender naar verschillende kanten om te kijken als je Neoblender droog blijft aan de buitenkant. en dus lekvrij is.
 • Controleer als de startknop correct zit, dit betekend dat het mooi recht zit en je er vlot over kan gaan.
 • Zie je fouten bij je Neoblender mail dan naar de klantenservice van de website of de winkel waarbij je je Neoblender gekocht hebt.

Dit zal ook helpen met de levensduur van je batterij.

 • Plaats de bovenfles correct op de motor. Op de bovenfles zal je onder de tekst een doorzichtig half maantje zien, deze moet in het midden staan van de stippellijn op de motor. Alle andere manieren zullen niet gaan.
 • Er bevind zich een veiligheid in de Neoblender, dit betekend dat als de bovenfles niet correct op de motor staat dat je niet zal kunnen opladen maar ook niet blenden.
 • Plaats de Neoblender correct op de lader.
 • Bij het laden zal het lampje van de lader rustig flikkeren, zo weet je dat je Neoblender aan het laden is. Als het lampje blijft branden is je Neoblender klaar met opladen. Blijft het lampje onmiddellijk branden dan kan het zijn dat je Neoblender niet correct op de lader staat.

Nu kan je kiezen hoe je je Neoblender vult.

 • Met de motor correct aangesloten kan je de ingrediënten toevoegen via de hals van de fles. Dan mag je niet verder vullen dan ongeveer 1cm onder het begin van de hals.
 • Je kan ook de fles omgekeerd plaatsen en zo vullen voor grotere stukken, dan mag je niet verder vullen dan 1cm onder de tekst. Zorg dat je nadien de motor correct bevestigd aan de Neoblender.

Zorg altijd dat je genoeg vloeistof in je Neoblender doet voor een vlotte blend.

Om te starten druk je 2x snel op de start knop, je Neoblender zal voor 30 seconden blenden en daarna automatisch stoppen. Om je Neoblender te stoppen duw je 1x kort op de start knop.
Alle andere manieren zullen niet lukken en je moet ook niet hard duwen op de knop. Tijdens het blenden mag je ook schudden met je Neoblender om het blenden makkelijker te maken.
Als je wil weten wat de lampjes op je Neoblender betekenen ga dan zeker kijken bij “Kleuren van het lampje”

We raden aan om altijd een vloeistof te gebruiken bij het maken van een smoothie, dit vergemakkelijkt het blenden. Als je wil weten wat er allemaal in je Neoblendermag kan je kijken bij “Wat mag in mijn Neoblender”

Voor het reinigen zijn er verschillende opties dat je kan vinden op “Reinigen”.

 • De bovenfles mag in de vaatwas zonder het rubberen handvat
 • De motor is enkel handwas en deze mag niet te lang onder water blijven. Waterschade valt niet binnen de garantie.
 • Bij het gebruiken van een spons word aangeraden om de zachte kant te gebruiken om krassen in de Neoblender te vermijden.

Heb je al deze stappen gevolgd en heb je problemen? Neem dan contact op met de klantenservice van de website of de winkel waarbij je je Neoblender hebt aangekocht. Bekijk ook onze retour en garantie voorwaarden op onze website.

Reinigen

Vul je Neoblender met water en een klein druppeltje afwasmiddel.
Start je Neoblender zoals gewoonlijk.

Verwijder de motor van de Neoblender door naar links te draaien.

De motor is enkel handwas en mag niet te lang onder water blijven.

De fles mag in de vaatwas zonder het bijgevoegde handvat.

Vullen van je Neoblender

Met de motor correct aangesloten kan je de ingrediënten toevoegen via de hals van de fles. Dan mag je niet verder vullen dan ongeveer 1cm onder het begin van de hals.

Je kan ook de fles omgekeerd plaatsen en zo vullen voor grotere stukken, dan mag je niet verder vullen dan 1cm onder de tekst. Zorg dat je nadien de motor correct bevestigd aan de Neoblender.

Zorg altijd dat je genoeg vloeistof in je Neoblender doet voor een vlotte blend.

Goed om te weten

De totale hoeveelheid ingredienten en vloeistoffen mag tot net onder het versmalde deel van de fles. Dus onder de start van de hals.
Als je je Neoblender omgekeerd vult dan tot 1cm onder de letters op de fles.

Een enkele mixtijd duurt 30 seconden. Na deze tijd stop je Neoblender zelf met blenden.

Om uw Neoblender aan te zetten dient u 2x kort na elkaar op de power knop te drukken.
Deze knop bevind zich onderaan uw Neoblender.

Door 1x op de power knop te drukken zet u uw Neoblender uit.
Uw Neoblender sluit zichzelf ook af na 30 seconden.

De Neoblender innovatieve smart interface behoed je niet alleen voor ongewenst lekken. Hij regelt ook de ideale blendsnelheid.
Deze interface zorgt ook voor een veilig gebruik van je Neoblender.

Kleuren van het lampje

Je transparante bovenfles is niet correct gemonteerd op het gekleurde motorhuis.

Zorg er voor dat halve maantje van de bovenfles (ongeveer) in het midden staat van de stippellijn die je vind op het motorhuis.  Controleer ook als er een magneet bevind in de bovenfles, deze kan je vinden onder het doorzichtig halve maantje.

De batterij van uw Neoblender dient te worden opgeladen. Plaats uw Neoblender op het bijgeleverde laadstation.
Opladen gaat enkel met de bovenfles correct bevestigd op het motorhuis.

Mijn Neoblender werkt niet

Druk 2x snel op de startknop om te starten.

Zorg zeker dat de motor correct aangesloten is op de fles. Op de bovenfles zal je onder de tekst een doorzichtig half maantje zien, deze moet in het midden staan van de stippellijn op de motor. Alle andere manieren zullen niet gaan.

Zorg dat je je Neoblender niet vult voorbij de aangeraden hoeveelheden.
Met de motor correct aangesloten kan je de ingrediënten toevoegen via de hals van de fles. Dan mag je niet verder vullen dan ongeveer 1cm onder het begin van de hals.

Je kan ook de fles omgekeerd plaatsen en zo vullen voor grotere stukken, dan mag je niet verder vullen dan 1cm onder de tekst.
Zorg dat je nadien de motor correct bevestigd aan de Neoblender.

Zorg altijd dat je genoeg vloeistof in je Neoblender doet voor een vlotte blend.

Als je de bovenfles los draait van je Neoblender zie je dan een klein magneetje? Deze bevind zich in het draaigedeelte op de bovenfles net onder de tekst en doorzichtig half maantje. Dit magneetje is moeilijk zichtbaar dus zoek naar een kleine rechthoek met een grijs achtig kleur.

Er bevind zich een veiligheid in de Neoblender, dit betekend dat als de bovenfles niet correct op de motor staat dat je niet zal kunnen opladen maar ook niet blenden. Zie hierboven.

Is je Neoblender opgeladen? Indien je een rood lampje ziet dan is de batterij plat. Er bevind zich een veiligheid in de Neoblender, dit betekend dat als de bovenfles niet correct op de motor staat dat je niet zal kunnen opladen maar ook niet blenden.

Is de lader goed aangesloten op je Neoblender? Maar ook in het stopcontact of usb poort? Controleer zeker onze rubriek “opladen” deze kan je vinden bij “Mijn Neoblender”

Voor het reinigen zijn er verschillende opties dat je kan vinden op “Reinigen”.

De bovenfles mag in de vaatwas zonder het rubberen handvat

De motor is enkel handwas en deze mag niet te lang onder water blijven. Waterschade valt niet binnen de garantie.

Bij het gebruiken van een spons word aangeraden om de zachte kant te gebruiken om krassen in de Neoblender te vermijden.

Opladen

Laad je Neoblender in 2-3 uren op met behulp van het bijgeleverde oplaadstation.

Je Neoblender is goed aangesloten als de lader vast hangt bij het opheffen van je Neoblender.

Opladen gaat enkel met de bovenfles correct aangesloten op het motorhuis. Het doorzichtig halve maantje op de bovenfles moet in het midden staan van de stippen op het motorhuis.

Per volledige oplaadbeurt kan je 8-10 keer blenden.

Knippert het lichtje dan is je Neoblender aan het opladen.

Blijft het lampje branden dan is je Neoblender volledig opgeladen.

Brand het lampje niet dan is je Neoblender niet correct aangesloten op de fles of op de lader.

Wat mag in mijn Neoblender?

Neoblender heeft geen problemen met het blenden van bevroren fruit.

Voeg een bevroren fruit mix en wat melk naar keuze toe aan je Neoblender voor een heerlijke smoothie on-the- go in no time! Het belangrijkste is om altijd een vloeistof toe te voegen voor een makkelijke blend.

Zaden en noten zijn een goede bron van eiwitten en daarom het ideale ingredïent voor een gezonde start van de dag.

Voeg een hand vol zaden/noten en vloeistof naar keuze toe aan je Neoblender voor een bron van vezels en eiwitten in je smoothie.

Mix een handvol spinazie met een vloeistof naar keuze in uw Neoblender voor een groene smoothie vol vitaminen en mineralen.

Wij raden niet aan om ijs te crushen in je Neoblender of een overmaat aan ijs te blenden in je smoothie.
Neoblender is krachtig genoeg om ijsblokken in combinatie met een vloeistof te blenden maar dit kan wel nadelig zijn voor de messen op lange termijn.